Spændende sæson på vej

Local Vocal er nu klar til at tage hul på sin 18. sæson, og vi glæder os til en lang række spændende oplevelser og udfordringer, der blandt andet vil føre os på en lille turne til Tyskland, og vi får også mulighed for at komme i studiet og indspille nyt materiale, som vi ser frem til at sende ud som en lille EP i løbet af de næste måneder.
Men en virkelig spændende ting, vi ser frem til i denne sæson, er at udvide koret med nye sopraner og basser. Local Vocal har åbnet for optag indenfor de to stemmegrupper, så er det dig, eller nogen du kender, så vil vi meget gerne høre fra dig – eller du er velkommen til at kigge forbi hos os.
Vi holder åben korprøve tirsdag d.19.august kl.19-21.30, alle interesserede er meget velkomne.

Skriv til info@localvocal.dk eller sms til 27583790 for at høre nærmere.