Kontakt

Booking

Local Vocal er altid åbne for at lægge ekstra koncerter ind i vores kalender.

Kontakt os på booking@localvocal.dk

 

Nye sangere

Local Vocal søger i øjeblikket mænd i alderen 18-35 …

…Og det er dig, vi gerne vil have med! Du er musikalsk, har rytmefornemmelse og styr på din stemme. Det er en fordel men ikke et krav at du kan orientere dig i et nodebillede – og så er du indstillet på at klare lidt hjemmearbejde ud over kor-aftenerne.

Vi er et socialt og ambitiøst kor der mødes til lærerige øveaftener hver tirsdag aften kl. 19-21.30, hvor vi med grin og god stemning udvikler vores underfundige lyduniverser og særegne udtryk.

At synge i Local Vocal er både hyggeligt og udfordrende på flere niveauer. Det er for dig der, i fællesskab med andre, ønsker at blive endnu mere skarp på dine musiske færdigheder og udtryk. Vi optræder ca. 5-10 gange årligt i ind- og udland og forventer derfor også, at du engagerer dig og er mødestabil.

Hvis du er interesseret så skriv til os på info@localvocal.dk og fortæl lidt om dig selv og hvad du kan. (Vi hører gerne om din sanger baggrund og hvilken stemmegruppe du ansøger til) Så kontakter vi dig, når vi optager nye medlemmer i din stemmegruppe.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Mød os også på facebook.com/localvocal.dk og instagram.com/localvocaldk

 

 

Booking: booking@localvocal.dk

Facebook: facebook.com/localvocal.dk

Andre forespørgsler: info@localvocal.dk