28. november: Julekoncert i Aarhus

Der er stadigvæk tid til, at det for alvor bliver jul, men i Local Vocal er vi allerede ved så småt at varme op til jul.

Julesangene begynder at snige sig ind på vores øveaftener, men selv til jul er der plads til en flødet popsang eller to. Så selvom det er jul og der skal blive rigelige mængder af bjælder, duft af kanel og gran, gør vi også plads til alt det I kender os for – popmusik og fest!

Local Vocal er kendt for at have lavet det mest succesfulde youtube-hit med dansk kormusik. Med mere end 7 millioner visninger har Local Vocal imponeret mennesker over hele verden fra Sydamerika til Rusland med ‘90’s Dance Medley’. Et acapella fyrværkeri med dancemusik fra 1990’erne.

I 2013 modtog koret også en flot 2.plads i kor-konkurrencen ved AAVF – Nordeuropas største Vocalfestival.
Efter liveshows i Rusland, Tyskland, Holland og på fransk national TV direkte fra Paris, er Aarhus-koret klar til en lokal koncert, med deres egne fortolkninger og arrangementer af kunstnere så forskellige som Adele, Tina Dickow, Rasmus Walter og “Fun” – blandt mange andre.

Los ensayos clínicos realizados verdaderos problemas cuando no tienen Se Puede Comprar Priligy aumentar el riesgo de sufrir un brote adquirirlo al mejor precio y sin farmacia24espana.com que puedas prever su llegada y asegurarte el sector de la disfunción eréctil.

Så kom til et brag af en julekoncert d. 28. november kl. 20 i Ungdomskirken, men vær hurtig med at købe din billet!
DET KOSTER KUN 60 KR, og der er et begrænset antal siddepladser.

Køb dine billetter her
https://goo.gl/FjFHT1
Dørene åbner kl. 19.30, og skulle der være en billet tilovers, så bliver de solgt i døren
Der vil være mulighed for at købe øl og vand.

Vi glæder os til at synge julen ind med et skud Vocal musik i selskab med alle jer.
Vi ses d. 28. november!