DOBBELTKONCERT MED AARHUS U OG LOCAL VOCAL!

Kom og vær med den 16. juni 2019 kl. 16:00 i Remisen, Godsbanen i Aarhus, hvor Aarhus U og Local Vocal er klar med dobbeltkoncert med egne fortolkninger og arrangementer.

Vi garanterer rigelige mængder af a cappella, rytmisk og klassisk i en skøn blanding – alt sammen kun skabt ved hjælp af stemmen, og uden et eneste instrument – der er altså lagt i støbeskeen til et brag af en koncert.

Vi glæder os til at hilse sommeren velkommen med et skud kormusik i godt selskab!

AARHUS U // Aarhus U består af 35 dygtige korsangere i alderen 15 – 26 år fra det aarhusianske kormiljø. De er kendetegnet ved at synge lige dele klassisk og rytmisk musik. Det gør, at deres koncerter altid er varierede, og at der findes noget for enhver smag. De synger langt det meste repertoire udenad og har altid fokus på at give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Mange af de stykker de synger er let koreograferet, og vi stræber efter at eksperimentere med forventningerne til en “normal” korkoncert.

I August 2019 drager koret til European Choir Games i Götheborg, og musikken vil derfor fra Aarhus U’s side bestå af et toptunet konkurrencerepertoire.

Læs mere på http://aarhusu.dk/

LOCAL VOCAL // Local Vocal er verdenskendte for deres Youtube ”90’er Dance Medley” og er i dag en urokkelig del af den danske a cappella musiks historie. Med 8 mio. visninger har Local Vocal imponeret publikum og skaffet sig fans over hele verden fra Sydamerika til Rusland med dette potpourri af dance music fra 90’erne.

I 2013 vandt gruppen 2. Pladsen i hovedkonkurrencen i Nordeuropas største vokal festival; den prestigefyldte AAVF kor-konkurrence.

Local Vocal har optrådt live i Rusland, Tyskland, Holland, Skotland og blev inviteret til at optræde i landsdækkende, fransk TV-show – direkte fra Paris.

Læs mere på https://localvocal.dk/

DØRENE ÅBNER KL 15.30 // Voksen: 80 kr (+gebyr) // Børn (3-14) + studerende: 60 kr (+gebyr)